Zenica

Cabaret club i Centar za djecu i odrasle s posebnim potrebama: “Dan POSEBNIH radosti” 16. decembar

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Cabaret club i Centar za djecu i odrasle s posebnim potrebama: “Dan POSEBNIH radosti” 16. decembar – Cabaret club u saradnji s Centrom za djecu i odrasle s posebnim potrebama u Zenici, organizuje “Dan POSEBNIH radosti” u ponedjeljak, 16. decembra 2019. godine.
Događaj će započeti izvođenjem kraće predstave djece s posebnim potrebama “Petar Pan” na maloj sceni BNP-a “Žarko Mijatović” sa početkom u 17,00 sati, te nastaviti druženjem na izložbi rukotvorina prodajnog karaktera u Cabaret clubu. Sredstva ostvarena prodajom namijenjena su autorima izložbe – djeci s posebnim potrebama.
Stoga, koristimo ovu priliku da pozovemo sve vas medije  da svojim prisustvom podržite ovaj događaj, čiji je cilj promocija sposobnosti i vještina naše djece s posebnim potrebama, te ukazivanje našoj lokalnoj zajednici o važnosti njihove nesmetane integracije u redovne


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno