Zenica

Cabaret Club braće Ivana i Andrije Petrovića nakon više od pet godina prestaje sa radom

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Iz Cabaret Cluba danas je javnost obavještena da ovaj objekt, koji su proteklih godina vodili braća Andrija i Ivan Petrović, presatej sa radom. Saopćenje prenosimo u cijelosti:

Dragi prijatelji, cijenjeni gosti, uvaženi poslovni partneri, Ovim putem obavještavamo vas da „Cabaret club“ danas prestaje s radom, nakon više od pet godina poslovanja u zgradi Bosanskog narodnog pozorišta Zenica.

Tim povodom, koristimo priliku da se svima vama najiskrenije od srca zahvalimo na povjerenju i podršci koje ste nam ukazivali korištenjem naših usluga, kao i dobroj suradnji u mnogobrojnim projektima koje smo ja i moj brat tokom svih ovih godina realizirali, nastojeći biti primjer društveno odgovornih privrednika i svesrdno služiti dobrobiti naše zajednice. Zahvaljujemo se i onima, koji takva naša nastojanja nisu umjeli, mogli ili željeli prepoznati.

Sad je to sasvim svejedno, jer život ima neke svoje čudne načine kojima pokazuje da nas ka uspjehu, ustvari, najviše podstiču oni koji nam na tom putu postavljaju prepreke, a da se svako slomi upravo na prepreci koju je drugima namijenio. Mi smo i više nego ponosni što smo ime „Cabaret cluba“ uspjeli utisnuti u sjećanja brojnih naših sugrađana, ne samo po gostoljubivoj, domaćinskoj atmosferi, ukusnoj hrani i piću, već i po pet održanih zimskih festivala, jedinih neprofitabilnog tipa u gradu, sa izvanrednim koncertima regionalno popularnih pop rock zvijezda, na čijim je nastupima zenička publika mogla samo kod nas uživati, učešćem preko 1000 drugih umjetnika, najvećoj likovnoj izložbi na jednom mjestu ikada postavljenoj u Zenici, brojnim književnim, plesnim, glumačkim i drugim večerima revijalnog karaktera, performansima, uspješnim humanitarnim akcijama ispunjenim najčišćim emocijama, koje su zauvijek neopisivo obogatile naše, a nadamo se i vaše živote.

Znamo da smo se u svemu tome svima vama davali cijelom svojom dušom, bez ikakve zadrške i računice. Hvala vam što smo imali za koga sve ovo osmišljavati, planirati, organizirati i tako naše zamisli pretvarati u djela. Oni koji nemaju osjećaja za ljepotu kreativnih procesa istinski opredijeljenih da donose radost i osmijehe na licima „običnih“ ljudi, naša zalaganja nikada neće razumjeti. I ne trebaju. S naše strane ostaje samo duboka žal što zbog pandemije nismo mogli nastaviti s organiziranjem mjesečnih zabava posvećenih našoj djeci i odraslima s posebnim potrebama.

Vjerujemo da nam to naši drugari neće previše zamjeriti. Ipak, zbogom u jednoj priči nikako ne znači i kraj, već samo motiv više da vam u nekoj novoj poželimo još ljepšu dobrodošlicu, širom otvorenih vrata, kako nam to i dolikuje, za svanuća koja jednom u životu moraju doći.

Dotad, pamteći vas sve samo po dobrom, želimo vam mnogo zdravlja, ljubavi i svake druge blagodati.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno