Zenica

Cabaret art room – Kreativna radionica slikanja na alu-foliji

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nova Cabaret art radionica za kreativce i sve one koji žele da se kroz umjetnost odmore od svakodnevnog stresa. U srijedu 5.4.2017. od 19.30. slikamo na alu-foliji  uz pomoć edukatorice Zijade Kurtodža-Vučak.

Neophodno je da se na radionicu najavite, bilo telefonom 032 246 246 ili porukom u inbox na našoj facebook stranici ili direktno u Cabaret clubu (BNP Zenica) gdje možete izvršiti uplatu kotizacije. Na radionicu nije potrebno ništa ponijeti. Sav materijal koji je potreban za rad je osiguran. Učesnice radove nose sa sobom. Radionica je edukativnog karaktera, uključuje upoznavanje s tehnikom i potrebnim materijalom, odabir motiva, patiniranje i doradu.

Zenicablog i Cabaret club nagrađuju jednog učesnika radionicom ukoliko lajka najavu i podijeli na svome zidu ovaj post. Pobjednik nagradne igre bit će odabran pomoću aplikacije slučajnim odabirom.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno