Kultura

Cabaret Art room i Zenicablog – Okončana je još jedna uspješna radionica “Ribbon art”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Cabaret Art room koji se srijedom održava u Cabaret clubu okončao je još jednu uspješnu radionicu “Ribbon art”, izrade 3D slika uz pomoć satenskih  trakica. Ovo je bila treća radionica. Naime prošli mjesec naše sugrađanke imale su prilku slikati kafom uz sponzorstvo Vispaka, te izrađivati mandale uz pomoć kane kao medija koji je inače popularan kao dekoracija oslikan na koži žena. Naravno i taj segment primjene sve učesnice imale su priliku naučiti i probati uz instrukcije realizatorice  radionica Zijade Kurtodža-Vučak. Naredna planirana radionica rezervisana je za tehniku mramoriranja, odnosno popularnu Ebru tehniku.

 

Zenicablog će uskoro na fb profilu dati priliku jednoj dami da bude učesnik, kao osmomartovski poklon. Sve informacije, prijave i uplata kotizacije za sve zainteresovane u Cabaret clubu ili putem telefona 032 246 246.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno