Nesreće

Burna noć za vatrogasce: Požari na automobila u Crkvicama i na Brodi

FOTO: ARHIVA
FOTO: ARHIVA
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U protekla 24 sata u Službi hitne medicinske pomoći obavili su 50 pregleda i 33 intervencije na terenu, a iza ponoći četiri pregleda i tri terenske intervencije.

Profesionalana vatrogasna jedinica Zenica u protekla 24 sata, pored redovnih aktivonosti i dežurstava, imala je tri vanredne intervencije. Prvo je jučer u 11:48 sati na magistralnom putu M-17 došlo do prevrtanja putničkog motornog vozila uslijed čega su i vatrogasci intervenisali.

Druga intervencija je bila jučer u 18:14 sati kada su gasili požar na putničkom motornom vozilu u naselju Crkvice, kod JU Dom-porodica Zenica. Dva sata poslije gašen je požar na još jednom automobilu koji je gorio, ovaj put na adresi Broda br. 30 u Zenici.

Na prođajnom odjelu Kantonalne bolnice Zenica rođeno je 11 beba, 6 djevojčica i 5 dječaka, objavili su Radio Zenit i Zenit.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno