Ostali sportovi

Bugojanci slavili u finalu međunarodnog turnira protiv odbojkaša “Čelik 07”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Bugojanci slavili u finalu međunarodnog turnira protiv odbojkaša “Čelik 07” – Klub sjedeće odbojke „Čelik 07“ iz Zenice bio je organizator prvog pozivnog međunarodnog turnira u sjedećoj odbojci koji se igrao povodom 20.marta, Dana Grada Zenice. Pored kluba domaćina nastupili su još IOK „Zenica 92“, OKI „Vitez“, KSO „Iskra“ Bugojno, OKI „Kakanj“ i KSO „Vukovar“.

Nakon šest utakmica u grupama, odigrana je utakmica za treće mjesto u kojoj je „Zenica 92“ sa 2:1 u setovima slavila protiv Viteza. U finalnoj utakmici sastali su se domaćin „Čelik 07“ i „Iskra“ iz Bugojna. U zanimljivoj i kvalitetnoj utakmici slavili su Bugojanci sa 2:1 u setovima (23:25, 25:18 i 9:15). Svim učesnicima turnira dodjeljene su zahvalnice, a za tri prvoplasirane ekipe obezbjeđene su diplome i pehari.

Također, organizatori su obezbjedili i progodan poklon, tortu i loptu sa potpisima svih igrača „Čelik 07“, gradonačelniku Fuadu Kasumoviću povodom njegovog rođendana, a ujedno, gradonačelnik je bio i generalni pokrovitelj turnira. Ova sportska manifestacija završena je zajedničkim ručkom svih učesnika.

N.Glibo



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno