Zenica

Budžet za mlade

Omladinsko udruženje ”REaktiv”, zajedno s članovima i članicama drugih nevladinih organizacija iz Zenice: ”ONAuBiH” lokalni tim Zenica, ”ASuBiH”, ”Lotos” i ”Crveni križ”, pokrenule su projekat razmjene volontera. Razmjena je trajala u mjesecu novembru, i sadržavala je više od 20 aktivnosti u kojima je učestvovalo preko 40 volontera.

Sama razmjena je, ustvari, bila pripremna aktivnost za današnji dan, tj. Međunarodni dan volontera, 5.12.2014. godine, gdje su volonteri i volonterke ovih organizacija izveli dvije završne aktivnosti: freeze performance na temu ”Budžet za mlade”, te su postavili info pultove predstavljajući osnovne aktivnosti svojih organizacija.

Osnovni cilj same inicijative jeste da se volonteri različitih organizacija međusobno uvežu, steknu nova znanja, iskustva, prijateljstva, i da zajedničkim djelovanjem obilježe Dan volontera na jedan veoma dojmljiv i simboličan način.

Zenica budzet za mlade

Zenica budzet za mlade

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem