Odbojka

Budite dio našeg tima: Odbojkaški klub Čelik-Volley!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Budite dio našeg tima!

Pozivamo sve zainteresovane muškarce, momke, dječake da nam se pridruže i postanu član Odbojkaškog kluba Čelik-Volley. Kako bi znali gdje dolaze, možemo reći da smo za vrlo kratak vremenski period postojanja našeg kluba uspjeli učesvovati na tri odbojkaška turnira. Organizovali smo vlastiti turnir gdje smo okupili šest odbojkaških ekipa kao sto su OK Kakanj, OK Ilidža, OK Kalesija, OK Libertas- Zvornik.

U narednom periodu očekuje nas još nekoliko turnira, kao i trenerski seminar za naše trenere, a pored toga i zvanična takmičenja u omladinskim kategorijama. Treninge vode iskusni odbojkaški stručnjaci koji su u svojim karijerama ostvarili zapažene rezultate.

Sve informacije mozete dobiti pozivom na istaknute brojeve telefona, kao i na našim društvenim mrežama. Zapratite nas i pridružite se treninzima.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno