Naše

Budimo humani – Pomozimo Sajjri – četvrtak – 17-19h Trg Alije Izetbegovića

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Budimo humani – Pomozimo Sajjri – četvrtak – 17-19h Trg Alije Izetbegovića – Poštovani prijatelji Sajjre Poljo,  27.04. (četvrtak) u periodu od 17:00-19:00 h na trgu Alije Izetbegovića, održat ce se humanitarna akcija “BALON ZA SAJJRU “gdje ćete imati priliku obradovati mališane sa balonima po njihovom izboru, bojenje lica po izboru te dječije tetovaže. O čemu se zapravo radi…

Sjajna ekipa koja je već jednom stajala iz akcije “Balon za Sajjru” žele i ovaj put da obraduju sve mališane svojim kreacijama te na taj način da daju doprinos ovoj djevojčici koja putuje na svoju treću transplataciju 21.maja ove godine. Na isti dan na koji sat ranije u periodu od 15h pa na dalje sva djeca koja nisu bila u prilici u školi da kupe magazin “Vučica” moći će kupiti u ovom periodu. Obradujte svoje mališane i učinite dobro djelo.

Pridružite nam se na trgu Alije Izetbegovića u četvrtak u 17:00.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno