Kultura

BRZO PO ULAZNICU: Za sedam dana u Zenicu stiže Tarik Filipović sa predstavom “Sex i glad”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Još sedam dana ostalo je do predstave koja ce se odigrati u Bosanskom narodnom pozorištu Zenica u izvedbi Tarika Filipovića pod nazivom „Seks i glad“

Na blagajni BNP u prodaji su ulaznice za hit predstavu “Sex i glad” u izvedbi Tarika Filipovića, koja će se održati 22.09.2022. godine u BNP ZENICA s početkom u 20 sati.

Ulaznice po cijeni od 15 KM možete kupiti na blagajni BNP Zenica ili na online sistemu kupikartu.ba.

Nova monokomedija Tarika Filipovića

Riječ je o predstavi Tarika Filipovića, u kojoj glavnu ulogu ima upravo Filipović. Redatelj je Mario Kovač, a sve skupa to čini ekipu koja voli dobro nasmijati publiku začinjenim humorom. Vitezu je pripala čast da bude domaćin bh. premijere i to 18. septembra u Franšiznom centru, a dan kasnije 19. septembra Tarik i ekipa idu gdje drugo nego u kraljevski grad, grad kulture Jajce, gdje će nastupiti u Domu kulture.

Nakon dana odmora predstava se nastavlja u Mostaru 21. septembra u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača, a završnica turneje, šlag na kraju rodna Zenica 22. septembra u Bosanskom narodnom pozorištu.

Sve predstave planirane su za 20 sati, a ulaznice uskoro potražite na prodajnim mjestima u Vitezu, Jajcu, Mostaru i Zenici, te na Kupikartu.ba.

Tko je doktor Udo­ Špricnmaher?

Predstava ”Sex i glad” uz nastavak ”Doktor za one stvari” govori o doktoru seksologije, profesoru i playboyu imena Udo­ Špricnmaher, kojeg utjelovljuje glumac Tarik Filipović. U najavi pišu da će ova predstava publiku na kratko odvesti na uzbudljivi safari kroz prašumu pojmovlja iz područja ljudske seksualnosti.
U ovoj predstavi publika će imati priliku upoznati i/ili prepoznati najrazličitije vrste seksualnih odnosa, seksualnih pomagala, kao i fenomene poput cyber seksa, chem seksa ili, na primjer, roll playa… Koliko god živimo u hiperseksualiziranom svijetu, toliko je još uvijek ova tema mnogima u sferi tabua. Predstava ”Sex i glad” upravo pokušava detabuizirati ovo neizostavno područje ljudske prirode, a primarni joj je zadatak opustiti, educirati, zabaviti i nasmijati. Jer, smijeh je najpouzdaniji i najučinkovitiji lijek u ova impotentna vremena. A Tarik je dokazani doktor za naše nevolje i mrzovolje.

Autori ovom predstavom ne žele nikoga uvrijediti, a nadaju se da će se svidjeti i konzervativnijoj publici.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno