Zenica

Brojimo sitno do svečanog otvorenja Zenica Summer Festa powered by Bingo 2023.

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Šesti po redu Zenica Summer Fest powered by Bingo počinje uskoro! Od 04.08. do 14.08. iz Zenice ponovo šaljemo najljepše slike u svijet, širimo pozitivnu energiju, plešemo i pjevamo u dobrom ritmu!

Poseban segment festivala, kao i uvijek, jeste ceremonija otvaranja, u kojoj se Organizator potrudi da pokaže sve najbolje što Zenica ima. Svečana ceremonija otvaranja Zenica Summer Festa održat će se na Kamberovića polju tradicionalnom Motorijadom, ali i koncertom popularnog Van Gogha. Publika će uživati u njihovim neprevaziđenim hitovima, vrućoj ljetnoj atmosferi, te žustroj energiji.

Čast da režira otvaranje festivala pripala je poznatom, vedrom i rasplesanom Zeničaninu – Semiru Šeriću Šeri i još poznatijem klubu „Shadows“ , koji će i ove godine našem Gradu pokloniti performans kakav do sada nije viđen na zeničkom festivalu.

Zenica Summer Fest powered by BINGO, u organizaciji Gradske uprave Zenica i tehničkoj realizaciji Javnog preduzeća Radio-televizija Zenica, ponovo će ovog ljeta obogatiti turističku ponudu Zenice zabavnim i interesantnim muzičkim sadržajima, a bit će realizirano čak 30 programskih aktivnosti i sadržaja tokom deset festivalskih dana. Festival je ove, kao i svake prethodne godine, pripreman je sa mnogo pažnje, truda, rada i znoja, a sve kako bi Zeničani, Zeničanke i svi gosti iz drugih gradova Bosne i Hercegovine uživali u prekrasnim muzičkim, pozorišnim, plesnim, edukativnim i drugim sadržajima.

Od šestog izdanja Zenica Summer Fest powered by BINGO ne trebate očekivati ništa drugo osim spektakla! Najljepša zenička ljetna priča oživjet će Grad u ritmu muzike za ples, vrućom ljetnom atmosferom i zabavnim druženjem za sve! Dobrodošli!

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno