Zenica

Brend kojem je korisnik uvijek na prvom mestu: IQOS zona stigla i u Zenicu!

Podijeli ovu vijest:

Prošle nedelje bh. tržište postalo je bogatije za još jednu IQOS zonu, čime je naša zemlja napravila još jedan korak ka budućnosti bez duhanskog dima.

U tržnom centru Džananović u Zenici otvorena je nova IQOS zona u kojoj svi odrasli pušači, koji trenutno nisu spremni da se odreknu duhana i nikotina, mogu pronaći dokazano bolje alternative pušenju cigareta proizvođača Philip Morris International.

Otvaranje nove IQOS zone, kao krunu dolaska globalno najpoznatijeg uređaja za zagrijavanje duhana u Zenicu, kompanija Philip Morris BH obilležela je prigodnim druženjem u zeničkoj Gradskoj kafani u društvu brojnih prijatelja i poslovnih saradnika, uz mnoštvo iznenađenja i fantastične kulinarske vještine jednog od najpopularnijih bh kuhara Rijada Krivića, te sjajnu atmosferu za koju je bio zadužen Tropico Band.

„Izuzetno nas raduje što se naša mreža IQOS Zona u Bosni i Hercegovini kontinuirano širi. IQOS brend uvijek stavlja korisnika na prvo mesto i kontinuirano nudi personalizovanu podršku putem različitih kanala koji odgovaraju željama naših korisnika. A IQOS zone su posebno važne jer pružaju mogućnost da se korisnici direktno upoznaju sa brendom i proizvodima i da se sagledaju njihove potrebe, što nam daje osnovu za stalno usavršavanje“, rekao je tom prilikom Aber Babić, menadžer direktne i indirektne maloprodaje i CSC-a.

PROČITAJTE I:   VIDEO: Finale Kupa BiH- Koga Zeničani podržavaju u borbi Veleža i Sarajeva

Vođena vizijom da ponudi pušačima bolji izbor od nastavka pušenja cigareta, kompanija PMI je u posljednjih 15 godina uložila više od devet milijardi dolara u naučna istraživanja, razvoj i komercijalizaciju bezdimnih proizvoda i uposlila više od 930 najboljih naučnika, inženjera i tehničara. Sve to sa ciljem da do 2025. najmanje 40 miliona pušača, ukoliko ne prestanu pušiti, pređu na manje štetnu opciju od cigareta.

PROČITAJTE I:   FOTO: Metalci i rudari iz Prijedora i Srbije posjetili kolege u Zenici

Philip Morris International razvija proizvode sa nikotinom, koji ne sagorijevaju duhan, pa samim tim ne proizvode ni duhanski dim koji je glavni uzročnik bolesti povezanih s pušenjem. Sa novom kategorijom proizvoda, gigant koji je iz korijena transformisao duhansku industriju, ušao je na tržište BiH prije tri godine sa IQOS-om, naučno dokazano boljom alternativom nastavku pušenja cigareta. Ove godine kategoriju je dopunio još jedan uređaj za zagrijavanje duhana – lil SOLID.

Ove revolucionarne uređaje, zasnovane na tehnologiji zagrijavanja duhana, uz već postojeća prodajna mjesta Duhanpromet u Robnoj kući Bosanka i IQOS prodajnog predstavnika koji dolazi na lokaciju po izboru, odrasli zeničani od sada mogu pronaći i na IQOS zoni.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010