Nogomet

Bradarac: neću preuzeti Skupštinu pod ovim uslovima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Bradarac: neću preuzeti Skupštinu pod ovim uslovima – Dva mjeseca kako je vršilac dužnosti predsjednika Skupštine NK Čelika Nihad Pašalić podnio ostavku na tu funkciju, a zenički klub još uvijek nije dobio čovjeka na čelu Skupštine koji bi pokrenuo promjene…

Pašalić je odlazak pravdao lošim zdravstvenim stanjem, zbog čega je pred mirne prteste NGG “Za Čelik” pod nazivom “Stop gašenju Čelika” ovu funkciju po automatizmu prihvatio Munib Isaković, kao član Komiteta za hitnost.

Ovih dana, kako saznajemo, aktuelizirano je održavanje sjednice Skupštine Čelika. Najbliži mjestu predsjednika je Damir Bradarac, nekadašnji igrač i trener ovog kluba.

Bradarac je za Sportzdk.ba potvrdio da postoje ozbiljni kontakti sa Isakovićem, kao i “drugim zainteresovanim stranama” oko preuzimanje funkcije prvog čovjeka Skupštine NK Čelik.

“Istina da sam obavio razgovore sa ljudima koji trenutno vode klub. Gospodin Isaković je upoznat sa svim detaljima. Naravno, odmah da budem precizan! Nisam spreman u okolnostima kakve sada vladaju u Skupštini preuzeti vođenje iste. Skupština NK Čelik mora doživjeti kadrovske promjene jer ovo kako je do sada bilo, nije vodilo ničemu i navijači sa razlogom nezadovoljni. Ponavljam, jesam za da budem predsjednik Skupštine ali se njen sastav mora promijeniti, a naravno to bi bio preduslov za promjene u svim strukturama kluba”, za Sportzdk.ba izjavio je Bradarac.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno