Zenica

Braća Petrović: Poklanjamo višak prikupljenih lijekova onima koji su u potrebi

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Povodom našeg nedavnog apela za informaciju o mogućnostima nabavke sirupa Depakine u apotekama u BiH za potrebe obezbjeđenja terapije oboljelom dječaku iz Žepča odazvalo se mnogo ljudi, kojima se i ovim putem od ❤️ mnogo zahvaljujemo.

S obzirom da nam je ostao određeni višak, isti stavljamo na raspolaganje onima kojima je prijeko potreban, a nisu u mogućnosti da ga nabave. Kao što vidite iz priložene fotografije, imamo i dvije kutije Valproat neuraxpharm-a i dvije bočice Orfiril Saft-a, koji su zamjene za Depakine.

Sve vas, koji trebate ove sirupe, a ne možete ih sebi priuštiti, molimo da nam prethodno omogućite uvid u recept, iz kojeg se vidi da vam je propisanima terapija liječenja istima. U prilici smo izaći u susret za besplatno dostavljanje onima koji žive izvan Zenice, odnosno u nekom drugom bh mjestu, a javiti nam se možete kako porukom na ovu fb stranicu, tako i na Viber brojeve:

060 302 8834 – Ivan ili
061 068 428 – Andrija.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno