Politika

BPS – Sefer Halilović ZDK: čestitka povodom 9. maja

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

BPS – Sefer Halilović ZDK: čestitka povodom 9. maja – SVIM GRAĐANKAMA I GRAĐANIMA GRADA ZENICE, ZENIČKO-DOBOJSKOG KANTONA I BOSNE I HERCEGOVINE , GRADSKI I KANTONALNI ODBOR BPS- SEFER HALILOVIĆ ZENICA I ZDK-a, ČESTITA 9. MAJ , DAN POBJEDE NAD FAŠIZMOM I DAN EVROPE !

Gradska i Kantonalna organizacija BPS -Sefer Halilović Zenica stoje čvrsto na programskim opredjeljenjima jedinstvene državotvorne građanske stranke socijaldemokratske orijentacije u ostvarivanju konačnog cilja uspostavljanja Republike Bosne i Hercegovine na temelju odluka ZAVNOBiH-a , Platforme za rad Predsjedništva Republike Bosne i Hercegovine u ratnim uslovima, na osnovu međunarodnog priznanja , domaćeg i međunarodnog prava i referenduma kao volje naroda , ostvarivanja načela parlamentarne demokratije , vladavine prava, ostvarivanja ljudskih sloboda , socijalne pravde, privatne svojine, afirmacije ravnopravnosti i zalaganja za zaštitu prava i ravnopravnosti naroda i građana, uz puno poštivanje nacionalnih identiteta i zalaganja za euroatlanske integracije i regionalni razvoj, uz poštivanje vlasti i podjelu na zakonodavnu , izvršnu i sudsku ali i uz permanentnu borbu protiv fašizma i neofašističkih ideja , koje još nisu do kraja pobijeđene, kako u Bosni i Hercegovini tako i u Evropi.

SMRT FAŠIZMU , SLOBODA NARODU u Evropi koja mora ponuditi iste uslove za razvoj svih njenih članica i onih koje će to uskoro postati !

Gradski i Kantonalni odbor BPS -Sefer Halilović Zenica i ZDK-a



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno