Zenica

Božićni koncert HKD Zenica- nedjelja 19h

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Božićni koncert HKD Zenica- nedjelja 19h – Hrvatsko kulturno društvo „Napredak“ iz Zenice u suradnji sa Organizacijom „Koraci“ u nedjelju, 20. 12. 2020. godine sa početkom u 19:00 sati organizira Tradicionalni Božićni koncert klasične muzike u prostoru Hrvatskog doma „Kralj Tomislav“ u Zenici.

Na ovogodišnjem Božićnom koncertu nastupiće: Ahmed Juhić, Napretkov Ritter Ethno anambl iz Viteza, profesori i učenici Osnovne i Srednje muzičke škole iz Zenice, „Novo nebo“ i polaznici Muzičkog vrtića „Notica“ iz Zenice.

Direktan online prijenos Božićnog koncerta biće na youtube i facebook kanalima portala: kockice.ba i posavina.tv

Ukoliko je Vaša medijska kuća zainteresirana da prisustvuje ovom događaju molim Vas da do petka, 18.12. 2020. godine najavite nam svoje prisustvo na mail: [email protected] ili na mobitel 061 268 706 kako bi se mogle sprovesti adekvatne mjere u skladu s Covid pravilima.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno