Zenica

Božićna poruka don Vladimira Pranjića

Božićna poruka don Vladimira Pranjića
Božićna poruka don Vladimira Pranjića
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Božićna poruka don Vladimira Pranjića- Uoči katoličkog Božića, jednog od najradosnijih kršćanskih blagdana, poruku i čestitku vjernicima, u ime zeničkih svećenika, časnih sestara i svih pastoralnih saradnika, uputio je don Vladimir Pranjić, koordinator zeničkih župa i župnik župe Sveti Josip u Zenici.

Napominjući da današnje doba nažalost ima neku novu kulturu, u čije ime više ništa nije sveto, don Pranjić ističe da se u taj mrak urušenih ljudskih odnosa, urušenog morala, beznađa i nesigurnosti rađa Božiji sin i Spasitelj kao svjetlo.

-Doživjeti Božić znači iznova otkriti radosti i nade, koje nas trebaju voditi kroz tmine ovog svijeta i zato dopustimo tom svjetlu, koje se rađa radi našeg dobra, da uđe u nas i obitelji, da u njima vladaju sloga, razumijevanje, praštanje, briga, solidarnost, te blagost i strpljivost, pa živimo tu radost prema djeci, starima i napuštenim,ali i svim ljudima koje sretnemo na svom životnom putu, poručio je don Vladimir Pranjić, čestitajući Božić i sveto porođenje Isusovo,zaželjevši i obilje blagostanja u 2017. godini.

rtvze.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno