Nogomet

Boris Pavić novi šef stručnog štaba NK Čelik, pomoćnici Džidić, Brkić i Tolja

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Boris Pavić novi šef stručnog štaba NK Čelik – Odlukom Upravnog odbora kluba, Boris Pavić angažovan je za novog šefa stručnog štaba kluba kao stručnjak kojem je povjereno vođenje prvog tima do kraja sezone i ostvarenja neupitnog sportskog cilja – opstanka u društvu najboljih klubova u Bosni i Hercegovini.

Pomoćnici Borisu Paviću će biti Aldin Džidić, Senad Brkić i Almir Tolja a rad sa ekipom će otpočeti već sutra ujutro. Za srijedu je zakazan odlazak na mini-pripreme u Međugorje gdje će se ekipa temeljito pripremiti za nadolazeće sportske izazove u doigravanju za opstanak.

Ovo će Borisu Paviću biti povratak u poznato okruženje gdje je boravio kao igrač a ovo će mu biti i drugi mandat na klupi NK Čelik Zenica nakon što je isti prethodno vodio u sezonama 2014/15 i 2015/16. Klub želi Borisu Paviću novu dobrodošlicu u svoj Čelik te mnogo sreće u radu sa prvim timom našeg kluba od kojih se očekuju mnogo bolji rezultati u budućnosti.

Fotografija: Sportsport.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno