Nogomet

Boris Pavić iz Sinja poslao jasnu poruku svima koji vole Čelik

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Boris Pavić iz Sinja poslao jasnu poruku svima koji vole Čelik –  Ljubimac zeničke publike Boris Pavić, uspio je u prošloj sezoni u govotovo nemogućoj misiji, a to je spašavanje Čelika od ispadanja iz Premijer lige.

Nakon što su uspjeli izboriti opstanak klub su napustili gotvo svi igrači, rukovodstvo kluba i pitanje je kao će Čelik uopšte funkcionisati u narednom periodu.

Pavić se trenutno nalazi u rodnom Sinju, a poslao je i jasnu poruku svima koji vole Čelik.

– Ja isključivo kroz medije dobivam informacije i vi vjerovatno bolje znate trenutnu situaciju u klubu od mene. Niko se iz kluba nije udostojio javiti ni meni, ni igračima već tri sedmice. Klub trenutno nema igrače, trenera, Upravu… Zaista je tužno to posmatrati sa strane, a bili smo jedna fantastična sportska priča ovo proljeće…. Vjerujem da će prevladati razum i da će klub napokon krenuti smjerom koji zaslužuju svi kojima je Čelik u srcu, a takvih je jako puno ne samo u BiH već i šire….Zenica i Robijaši zaslužuju ozbiljan i konkurentan klub i vjerujem da ce tako i biti – kazao je Pavić, a zatim nastavio:

– U četvrtak je sjednica Gradskog vijeća i tada se praktički odlučuje o sudbini kluba. Iako je već sada kasno za sklapanje igračkog kadra i ozbiljnije pripreme pozitivan impuls od gradskog vijeća i ljudi koji odlučuju o klubu ipak bi dao određeni poticaj i vjeru da stvari mogu krenuti na bolje. Ne mogu ni zamisliti grad Zenicu bez svog najznačajnijeg brenda.

(A.P./Sportske.ba)



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno