Nogomet

Boris Pavić iz medija saznao za otkaz

Boris Pavić
Boris Pavić
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U razgovoru sa Borisom Pavićem saznali smo da on nije podnio zahtjev za jednostrani raskid ugovora i da je iznenađen kada je iz medija saznao da navodno više nije šef stručnog štaba.

„Ja sam poslije utakmice otputovao u Sinj zbog vjerskog blagdana, koji se obilježava u mojoj obitelji, i niko me nije kontaktirao iz kluba. Znam da ću biti u Zenici u ponedjeljak na popodnevnom treningu, te ću razgovarati s nekim iz kluba i igračima. Nije problem da uradimo sporazumni raskid, ali na ovakav način ne želim da odem iz Čelika i Zenice, jer sam sa kolegama i igračima uradio odličan posao“, kazao nam je Boris Pavić.

Šef stručnog štaba Boris Pavić, nakon niza problema s kojim se susretao u vođenju ekipe, nije više trener zeničkog prvoligaša Čelika.

Pavića je u subotu uveče na svom sastanku smijenila Komisija za krizne situacije, koja u nedostatku Upravnog odbora “upravlja klubom“. Sportski stručnjaci iz ove komisije su odlučili da raskinu ugovorni odnos s ovim hrvatskim stručnjakom, i to „na lični zahtjev trenera“, kako nam je kazao vd direktora kluba Adnan Husagić, koji je i član komisije.

Komisija za krizne situacije NK Čelik odlučila je da ekipu nastavi voditi trener Elvedin Beganović, koji je stalni zaposlenik kluba.

(Fena/NK Čelik)



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno