Ostali sportovi

Borba karijere ispred Ahmeda Krnjića: Želim donijeti novu pobjedu u Bosnu i Hercegovinu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Najbolji i najtrofejniji kickbokser iz Bosne i Hercegovine Ahmed Krnjić će se u subotu boriti s iskusnim Nizozemcem Brianom Douwesom.

Meč će biti održan u subotu, 20. aprila 2024. godine u bugarskoj Varni u sklopu eventa Senshi 21.

Ovo će biti najveća borba u Krnjićevoj karijeri jer će naspram njega stajati izuzetno opasni Douwes koji u svom rezimeu ima upisane pobjede protiv dva najbolja kickboksera svijeta Rica Verhoevena i Jamala ben Sadika.

Pored njih, Nizozemac je još pobijedio i niz zvučnih imena u svijetu ovog sporta poput Tarika Khababeza, Jahfarra Wilnisa, Hesdyja Gergesa i našeg Dževada Poturka.

“Ja sam izuzezno motivisan da pobijedim ovog iskusnog i izuzetno tvrdog protivnika i da ostvarim pobjedu karijere. Čast mi je dijeliti ring sa borcem ovog kvaliteta, a još veća čast i zadovoljstvo će biti donijeti veliku pobjedu u Bosnu i Hercegovini”, rekao je Krnjić uoči ovog meča.

Ove godine je Krnjić imao tri borbe i upisao sve tri pobjede te se nada da će i u subotu nastaviti sa stopostotnim učinkom.

Autor: klix.baStrogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno