Nogomet

“Bomba” iz FSBiH: Sergej Barbarez najavio da preuzima Zmajeve, sa njim dolazi i Emir Spahić?!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sergej Barbarez, nekadašnji kapiten fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine, po svemu sudeći bit će novi selektor Zmajeva.

Ljubimac navijača bh. tima naslijedit će Savu Miloševića, a da će sjesti na klupu Zmajeva dalo se naslutiti i zbog Barbarezove objave na Instagramu.

– Nastavlja se – napisao je Barbarez na fotografiju iz igračkih dana, a dodao je i zastavu Bosne i Hercegovine.

Ovom objavom Barbarez je najavio da preuzima Zmajeve, te se sada čeka zvanična potvrda iz FSBiH.

– Zeljković je odlučio poslušati glas navijača i poslao je svoje emisare Sergeju Barbarezu. Barbarez će dobiti potpuno odriješene ruke, ali i vrijeme za stvaranje jedne nove reprezentacije! Bit će ovo prvi zvanični trenerski angažman za nekadašnjeg kapitena Bosne i Hercegovine i miljenika velikog broja navijača – piše isti izvor.

Ono što bi posebno moglo obradovati navijače jesu imena koja će činiti stručni štab reprezentacije. Naime, prema saznanjima portala
Sportske, u stručnom štabu kao prvi pomoćnici bit će Emir Spahić, Vedad Ibišević, Zlatan Bajramović i Mirko Hrgović. Osim navedenih, govori se o dodatnim imenima u stručnom štabu, navodno su u opticaju dva njemačka trenera kao pomoćnici Barbareza.

Reprezentacija BiH će u budućem periodu dobiti i prvi put zvanične skaute koji će imati zadatak da analiziraju potencijalne reprezentativce širom Evrope i svijeta, te da u ime Saveza stupaju s njima u kontakt. Navedeni posao bit će povjeren Saši Papcu i Ninoslavu Milenkoviću, nekada uspješnim bh. reprezentativcima.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno