Nogomet

Bivši reprezentativac BiH pohvalio se članskom kartom NK Čelik

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Bivši reprezentativac BiH pohvalio se članskom kartom NK Čelik- Fudbaleri Orašja ove sezone grčevito se bore za opstanak u 1.ligi FBiH, sa veoma malim budžetom, ali s dosta ambicioznim i mladim trenerom Dariom Damjanovićem, koji skuplja trenersko iskustvo u ovom klubu.

Damjanović se nakon završetka igračke karijere posvetio trenerskom poslu, a nakon kratkog, ali i uspješnog boravka u Zvijezdi iz Gradačca, krajem oktobra prošle godine preuzeo je ekipu Orašja, te ima težak zadatak da ostavi ovaj klub u 1.ligi FBiH.

Damjanović je imao bogatu igračku karijeru, igrao u brojnim klubovima u BiH, ali i u inostranstvu, ovaj bivši veznjak upisao je 17 nastupa za seniorsku reprezentaciju BiH.

Ovaj 39-godišnjak u svojoj karijeri jednu sezonu proveo je na Bilinom polju, te je nosio dres zeničkog Čelika. Njegov boravak u Zenici ostao mu je u lijepom sjećanju, ali i svim navijačima Čelika, te o Damjanoviću imaju samo riječi hvale.

Nedavno je Damjanović s ekipom Orašja gostovao na Bilinom polju, gdje su odigrali prijateljski meč protiv Čelika. To je bila prilika da se Damjanović upozna s novim rukovodstvom kluba, te sa njihovim ambicijama i namjerama u narednom periodu. Očito mu se svidio plan i vizija nove Uprave Čelika, te je odlučio da se učlani u NK Čelik, te tako postane član zeničkog ponosa.

Danas se na društvenim mrežama Damjanović pohvalio da je dobio kovertu, odnosno člansku karticu NK Čelik za ovu godinu. Svakako lijep gest ovog bivšeg igrača Čelika, koji sigurno želi, kao i većina bh. javnosti da se zenički klub što prije vrati u društvo najboljih klubova u BiH.

Autor: sportsport.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno