Nogomet

Bivši kapiten Čelika o stanju na Bilinom Polju: Horić: Memiševiću je cilj samo lična promocija

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nogometni klub Čelik nakon tri odigrana kola nema nijedan bod na svome kontu, niti su postigli gol. Posljednje mjesto na tabeli, oslikava trenutno stanje u klubu s Bilinog Polja. Trenutna garnitura koja vodi klub nije dorasla poslu, a o stanju u klubu oglasio se i bivši kapiten Čelika i ljubimac “Robijaša”, koji sada igra na Kipru.

Kenan Horić na svome facebook profilu osvrnuo se na stanje u matičnom klubu:

“Nisam mogao a da se ne oglasim povodom situacije u našem Čeliku !Momci u klubu nisu dobili platu od marta !

Cirkus u klubu u režiji Upravnog odbora ! Upravnog odbora koji na papiru ima tri člana a u stvarnosti samo jednog, gospodina, Jasmin Memišević, koji klub vodi ka drugoj ligi ili možda čak i gašenju ?! Iz razloga jer reprogram nije (niti će vjerovatno biti) potpisan !

Govoreći da će biti potpisivani ugovori na 2 i 4 godine, a u stvarnosti su to amaterski ugovori sa pojedinim domaćim igračima, sa strancima (Kouadio) te hvaleći se da je to dobro napravljen posao jer su ga čak uspjeli registrirati ?!
Govoreći da će biti ustrojen omladinski pogon a pomaka ni na vidiku, iako znamo da je za omladinski pogon potrebno vrijeme(poraz kadeta od Sarajeva 0-11) ?!
Te isto tako javnost nije upoznata sa planom u klubu u narednom periodu koji navedeni Jasmin Memisevic sa Upravnim odborom namjerava sprovesti, ili je gospodinu predsjedniku cilj samo lična promocija ??

A čujem da će se konačno i novi dresovi kupiti 🙈 (jedini klub koji kupuje opremu) Imao sam nadu i očekivanja da će to ići na bolje ali je ovo neviđena sramota ! ČZ45”

Izvor: sportzdk.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno