Rukomet

Birdahić u Čelik, Birdahić iz Čelika

Derviš Birdahić
Derviš Birdahić
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Birdahić u Čelik, Birdahić iz Čelika – Derviš Birdahić, 21-godišnji lijevi bek sa bogatim inostranim iskustvom, napustio je redove RK Čelik. Igrač koji je rođen u Tomislavgradu, a prije Čelika u kojeg je stigao ljetos upravo iz Bosne, a nastupao je za Deliminium i katarski El Jaish SC, trebao je biti Čelikova budućnost.

Iako je predsjednik u ostavci Pane Škrbić, često isticao da upravo na Birdahiću leži budućnost Čelikove igre, uprava zeničkog kluba suočena sa materijalnim problemima očito nije uspjela uvjeriti ovog perpektivnog igrača da mu je budućnost u “crveno – crnom” dresu.

“Mislim da je svakom igraču, kojem se pruži prilika da obuče dres sarajevskog giganta ukazana velika čast, pa sam tako i ja izuzetno ponosan na činjenicu da ću opet igrati za RK Bosna. Ono što mogu obećati je da ću dati svoj maksimum u svakoj utakmici i da nijednoj ekipi koja dođe u Sarajevo neće biti lako, jer bodovi ostaju u glavnom gradu”, nakon potpisa ugovora rekao je Birdahić koji će pokušati pomoći “Studentima” da sačuvaju premijerligaški status.

Bilo bi pravo čudo ukoliko Birdahićev odlazak ne bude i jedini iz Čelika ove zime. (SportZDK)



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno