Biznis

Bingo: Pokažite solidarnost i kupujte racionalno

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Bingo: Pokažite solidarnost i kupujte racionalno – Snabdijevanje svih Bingo trgovina i dalje funkcioniše nesmetano. Radno vrijeme usklađeno je sa odlukama nadležnih institucija i koriguje se svakodnevno, a sve informacije objavljuju se na web stranici kompanije.

Naše trgovine ostaju otvorene, pratimo odluke nadležnih institucija uz pridržavanje svih mjera kako bismo zaštitili naše uposlenike i kupce. Sada imamo i količinska ograničenja kupovine koja su izdali entitetski i kantonalni organi vlasti, te očekujemo da se kupci toga i pridržavaju kako bi i naši uposlenici stizali dopuniti police, rečeno je iz ove kompanije.

Iz ove kompanije apelovali su na kupce da budu solidarni, da racionalno kupuju i da se pridržavaju mjera sigurnosti koje se tiču sigurne udaljenosti, ograničenja kupovine i sl.

“Ukoliko je neophodno da izlazite u kupovinu, sada je vrijeme da pokažete solidarnost. I prema sugrađanima i prema našim uposlenicima. Kupujte racionalno, kako bi i drugi mogli kupiti ono što im treba, a naši uposlenici mogli dopuniti police. Tu smo za vas”, poručili su iz Binga.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno