Biznis

Bingo otvorio svoj 191. prodajni objekat

Bingo otvorio svoj 191. prodajni objekat – U petak, 3. avgusta, u 14 sati, kompanija Bingo d.o.o. Tuzla otvorila je svoju 191. poslovnu jedinicu, ovoga puta u kraljevskom gradu Jajcu, u ulici Kralja Stjepana Tomaševića.

Na 13.000 metara kvadratnih, sa prelijepim pogledom iz restorana na tvrđavu, ovo je jedan od najljepših objekata Binga.

Vrpcu su presjekli Edin Hozan, načelnik općine Jajce, i predstavnici Binga, a ispred centra je priređen prigodan zabavni program kulturno-umjetničkih društava iz Jajca. Posjetioce su zabavljali Gradski duvački orkestar/Limena glazba Jajce, Plesna grupa Zumba, te folklorni ansambl KUD-a „Jajce“.

Uz neizostavne promocije, degustacije i poklone, otvorenju je prisustvovalo nekoliko hiljada Jajčana, ali i veliki broj turista.

Centar ima tri etaže (podzemna garaža, prizemlje sa hipermarketom prehrane i poslovnim prostorima, te sprat sa hipermarketom neprehrane i restoran sa igraonicom) i u svom asortimanu ima bogatu ponudu prehrane, neprehrane, tekstila, kućnog tekstila, tehnike i namještaja.

Restoran sa 300 mjesta i velikom terasom s pogledom na rezidenciju bosanskohercegovačkih kraljeva, zasigurno je jedan od najljepših ugostiteljskih objekata u Jajcu.

Ovim centrom obogaćena je i turistička ponuda prelijepog grada, zbog čega je načelnik Hozan posebno zadovoljan. U centru je zaposleno blizu 100 ljudi, saopćeno je iz kompanije Bingo.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem