fbpx
Biznis

Bingo i World Vision zajedno i dalje daruju

Bingo i World Vision zajedno i dalje daruju – Akcija darivanja “Kada gledamo srcem, darujemo radost djeci”  upriličit će se 10. januara u Kaknju. Riječ je o prazničnoj akciji darivanja djeci koju organizuje Bingo d.o.o u saradnji s World Vision BiH.

Dosad su darovana djeca u Brezi, Doboju, Zvorniku i Kalesiji, a ova dobrotvorna akcija će svoju završnicu imati u Kaknju.

“S razlogom vjerujemo da će velikom broju djece u Kaknju dan darivanja biti jedan od najljepših dana u životu. Upravo to smo imali priliku čuti od brojne dječice u mjestima u kojima je akcija prethodno organizovana”, kazala je Alma Muminović Hukić iz World Vision BiH.

Svi kupci Bingo novogodišnjih paketića pomogli su organizaciju ove akcije u kojoj se djeci u manjim mjestima daruju pokloni i predstava “Pismo Djeda Mrazu”.

“Praznično vrijeme je vrijeme darivanja. Drago nam je što usrećujemo one kojima je radost najpotrebnija, a to su djeca.  Zajedno s World Vision BiH i našim kupcima, darovat ćemo radost i djeci u Kaknju”, zaključila je Tatjana Paunoski, rukovodilac marketinga Bingo d.o.o.