Zločini

BILTEN MUP ZDK: U mjestu Brce bacio drogu, ostavio automobil i pobjegao, na Smetovima uhapšen zbog prijetnji

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dana 12.10.2023. godine, u 19,35 sati, u mjestu Brce, policijski službenici Policijske stanice Centar su izvršili legitimisanje lica K.A., rođenog 1989. godine, iz Zenice. Prilikom kontrole, navedeno lice je od sebe odbacilo upakovani sadržaj materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu, nakon čega je pobjeglo sa lica mjesta. Putničko motorno vozilo marke “Audi”, koje je ostavljeno nakon udaljavanja lica je prevezeno na službeni parking prostor Policijske uprave I, gdje će biti predmet daljnih provjera i aktivnosti koje se poduzimaju na dokumentovanju krivičnog djela “Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga” iz člana 239. Krivičnog zakona FBiH. Izvršen je uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I.

Dana 12.10.2023. godine, u 12,30 sati, u mjestu Smetovi, od strane lica R.S., rođenog 1990. godine, iz Zenice, izvršeno je krivično djelo “Ugrožavanje sigurnosti” prema licu V.F., iz Zenice. Lice R.S. je lišeno slobode, zadržano u prostorijama za zadržavanje i nad istim je zavedena kriminalistička obrada.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno