Nogomet

Bilino polje spremno dočekuje utakmice reprezentacije BiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Seniorska nogometna reprezentacija BiH u subotu će na stadionu Bilino polje dočekati selekciju Finske, a tri dana kasnije na istom stadionu i tim Ukrajine u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Dobro je poznato kolika je važnost ovih mečeva, a naša selekcija ima priliku da sa dvije pobjede bez daljih kalkulacija izbori odlazak u baraž.

S obzirom na važnost ove dvije utakmice, trenutne meteorološke prilike i kišu koja danima pada u našoj zemlji, očekuju se i nešto teži uslovi za igru. Danas smo posjetili i stadion Bilino polje, koji se čuva za naredne dvije utakmice naše reprezentacije.

Nogometaši Čelika treniraju na Kamberovića polju, a u nedjelju će u derbiju 14.kola Druge lige FBiH umjesto na Bilinom polju svoj domaći meč protiv Bosne iz Visokog odigrati na stadionu Kamberovića polje.

Zeničani će sve uraditi da reprezentacija ima sve uslove da u Zmajevom gnijezdu ostvare potrebne rezultate, koje će nas odvesti u baraž za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

Uprava NK Čelik stoji na raspolaganju N/FSBiH i u posljednje vrijeme se odnos na toj relaciji dosta poboljšao, a svakako da je svima zajednički cilj, a to je uspjeh naše državne selekcije i odlazak na veliko takmičenje.

D. Kurbegović, Sportsport.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno