Rukomet

Bilal Šuman više nije selektor rukometnih Zmajeva

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Bilal Šuman više nije selektor rukometnih Zmajeva- Bilal Šuman više nije selektor muške seniorske rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine odlučeno je na današnjoj sjednicu UO RSBiH.

Šuman koji je nedavno potpisao novi četverogodišnji ugovor od danas i zvanično više nije za kormilom naše selekcije, a glavni razlog za to su loši rezultati našeg tima u kvalifikacijama za naredno Evropsko prevenstvo, te činjenica da ne posjeduje odgovarajuću trenersku licencu (EHF Master Coach).

Ipak, legendarno krilo bi trebalo dobiti novu funkciju u Rukometnom savezu Bosne i Hercegovine, dok će reprezentacija u narednim danima dobiti novog selektora.

Inače, Šuman je na klupu rukometne reprezentacije BiH stigao 2016. godine, te je prvi uspio rukometne Zmajeve odvesti na Evropsko prvenstvo.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno