Nesreće

BIHAMK – Zbog saobraćajne nezgode u tunelu Vranduk obustavljen saobraćaj na M-17

Zbog saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovala tri putnička i jedno teretno vozilo, a koja se dogodila u tunelu Vranduk (Zenica-Nemila) saobraćaj je obustavljen i preusmjeren na aternativne pravce.

Kraj vikenda donosi i duge kolone vozila na dionici Jablanica-tunel Crnaja. Molimo vozače za strpljenje, a ekipe izvođača radova regulišu saobraćaj na način da su intervali propuštanja vozila iz smjera Jablanice mnogo duži nego iz smjera Konjica, saopćio je Informativni centar BIHAMK-a u 19.45.

Nakon što je u večernjim satima u 19:15 sati došlo do saobraćajne nesreće u tunelu Vranduk na putu Nemila-Zenica, saobraćaj na ovom dijelu putu normalizovan je oko 21 sat.

Ovu informaciju potvrdili su iz Informativnog centra BIHAMK-a te su naveli kako je saobraćaj normalizovan nakon završenog uviđaja.

“Nakon završenog uviđaja saobraćajne nesreće od 21:05 sati normalizovan je saobraćaj u tunelu Vranduk (Zenica-Nemila)”, saopćeno je iz BIHAMK-a.

Podsjetimo, do saobraćajne nesreće je došlo u 19:15 sati, a učestvovala su tri vozila.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem