Info

BIHAMK: preko kojih prijelaza do Jadrana

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

BIHAMK: preko kojih prijelaza do Jadrana – Kako je saopćeno iz BIHAMK-a, putevi su pretežno suhi, a frekvencija vozila je umjerenog intenziteta. Na autoputu A-1 saobraća se bez vanrednih ograničenja, dok je na autoputu Banja Luka – Bosanska Gradiška, zbog izgradnje vijadukta, za saobraćaj zatvorena petlja Mahovljani.

Zbog izvođenja radova za projekat sanacije tunela Crnaja na magistralnom putu M-17 Konjic – Jablanica, saobraćaj se u tunelu odvija naizmjenično, jednom trakom. Na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

Zbog tehničkih problema u Hrvatskoj, na GP Crveni Grm trenutno ne mogu saobraćati vozila iz BiH. Iz BIHAMK-a preporučuju korištenje graničnih prelaza Gabela Polje, Bijača i Doljani prema Makarskoj rivijeri i sjevernije, a prema Dubrovačkom području i Pelješcu granične prelaze Čepikuće i Ivanica.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno