Info

BIHAMK izvještaj 29.oktobar

BIHAMK oprez odroni
BIHAMK oprez odroni
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

BIHAMK izvještaj – oprez, odroni. U većem dijelu Bosne i Hercegovine saobraća se po pretežno suhom i mjestimično mokrom kolovozu.

Sporija i opreznija vožnja vozačima se preporučuje na dionicama koje vode kroz usjeke, zbog mogućih odrona.

Zbog deminerskih radova na magistralnom putu M-18 Semizovac-Srednje u mjestu Garež, od 08 do 15 sati aktuelne su povremene polusatne obustave saobraćaja.

Sanacija mosta u mjestu Želeća na dionici M-17 Zenica-Žepče i dalje traje, saobraćaj je obustavljen i preusmjeren na obilaznicu kroz naselje Rakovica, navodi BIHAMK izvještaj .

Od puteva s aktuelnim radovima izdvaja se: autoput A-1 dionice Visoko-Podlugovi (most u mjestu Čekrekčije) i Sarajevo sjever-Vlakovo (vijadukt Reljevo), zatim magistralni putevi Tuzla-Srebrenik, Jablanica-Prozor i Jajce-Banja Luka, te puteve na području Mostara.

Prema informacijama prikupljenim od Granične policije BiH na graničnim prijelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta, saopćeno je iz BIHAMK-a.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno