Nogomet

BiH saznala rivale: Sjajne utakmice čekaju reprezentaciju u Ligi nacija!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

BiH izvukla sjajne rivale u Ligi nacija- Četvrto po redu izdanja UEFA Lige nacija starta 5. septembra ove godine, a fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine igrat će u elitnom A razredu, među 16 najboljih selekcija Evrope.

Zmajevi su danas saznali rivale nakon žrijeba koji je obavljen u Parizu.

Izabranici selektora Save Miloševića bili su smješteni u četvrti šešir zajedno sa reprezentacijama Izraela, Srbije i Škotske. Ujedno, ove reprezentacije nisu mogle biti protivnici bh. tima.

Mogući protivnici BiH su bili: Španija, Hrvatska, Italija i Nizozemska (šešir 1), Danska, Portugal, Belgija, Mađarska (šešir 2) i Švicarska, Njemačka, Poljska, Francuska (šešir 3).

Nakon izvlačenja kuglica,  reprezentacija BiH je smještena u grupu A3 u kojoj se izvučeni: Nizozemska, Mađarska, Njemačka, Bosna i Hercegovina.

Za reprezentaciju BiH ovo predstavlja veliki izazov i u ovogodišnjem izdanju Lige nacija, u najjačem rangu, Bosna i Hercegovina će imati sjajne i kvalitetne utakmice.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno