Info

BiH: Od sutra nestabilno vrijeme

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U Bosni i Hercegovini u petak preovladava pretežno sunčano vrijeme. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između devet i 14, na jugu zemlje do 19 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka biće uglavnom između 26 i 31 stepen Celzijusa, javlja Anadolu.

Iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) najavljuju da će u subotu u Bosni i Hercegovini biti djelomično vedro i nestabilno vrijeme sa lokalnim pljuskovima praćenim grmljavinom. Vjetar slab većinom južnog smjera. U poslijepodnevnim i večernjim satima vjetar mijenja smjer na sjever. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 11 i 17, na jugu zemlje do 21 stepen. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 24 i 28 stepeni Celzijusa.

U nedjelju će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme sa slabijim lokalnim pljuskovima. Vjetar slab sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 12 i 17, na jugu zemlje do 19 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 23 i 28 stepeni Celzijusa.

Meteorolozi najavljuju da će u ponedjeljak u BiH preovladavati sunčano uz malu do umjerenu naoblaku. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 11 i 16, na jugu zemlje do 19 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 25 i 30, na jugu zemlje do 32 stepena Celzijusa.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno