Uncategorized

BiH: Kompleksno tržište mliječne industrije

Kompleksno tržište mliječne industrije
Kompleksno tržište mliječne industrije
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

BiH: Kompleksno tržište mliječne industrije- Za industriju mlijeka u Bosni i Hercegovini može se reći da ima kompleksno tržište, zaključili su sudionici Talk IN Business konferencije koju su organizirali InStore magazin i InAcademy 30. kolovoza 2016. godine.

Proizvođači u Bosni i Hercegovini trebaju investirati u komunikaciju, a poseban naglasak treba staviti i na inovacije jer one pokreću brand, posebno jer su potrošači u BiH izuzetno otvoreni prema novim proizvodima.

Sudionici ove konferencije imali su priliku razmijeniti iskustva i mišljenja kao i da razgovaraju o eventualnim problemima kada je u pitanju ova kategorija.

Na konferenciji je također eksluzivno potpisan ugovor između direktorice InAcademy Samire Muratović i vlasnice i direktorice Biondi Consulting iz Zagreba, Davorke Biondić-Vince, povodom najave prve interaktivne konferencije o tehnikama pregovaranja u Bosni i Hercegovini koja će se održati 4. i 5. listopada 2016. godine u Sarajevu.

manager.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno