Zabava

BiH je favorit za pobjedu na Eurosongu

BiH je favorit za pobjedu na Eurosongu
BiH je favorit za pobjedu na Eurosongu
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

BiH je favorit za pobjedu na Eurosongu- Ugledni američki portal Huffington Post u današnjem tekstu o Eurosongu navodi da je neočekivani povratak jedne male zemlje na ovo takmičenje, a koja je sada favorit za pobjedu, zapravo jedan od razloga zašto je Eurosong najbolje muzičko takmičenje na svijetu.

“Pjesma Bosne i Hercegovine je doživjela nevjerovatan uspjeh i prema mišljenju fanova širom Evrope favorit je za pobjedu. Je li ovo godina u kojoj će zasjati predstavnici BiH?”, navodi Huffington Post.

Podsjećamo, BiH će ove godine na Eurosongu predstavljati Dalal, Deen, Jala i Ana Rucner s pjesmom “Ljubav je”.

Ovogodišnje izdanje Eurosonga će, kako dalje piše Huffington Post, biti još uzbudljivije od prethodnog. Neki od nastupa bit će izvanredni, a pjevači i grupe će imati dodatna tri mjeseca da svoje izvedbe dovedu do savršenstva.

Jedan od favorita za pobjedu je Latvija, a prema glasovima publike širom Evrope Španija također nije daleko od moguće pobjede na Eurosongu.

Ovogodišnje takmičenje će biti održano u glavnom gradu Švedske Stockholmu u periodu od 10. do 14. maja, a finalnoj večeri će prethoditi dva polufinala.

klix.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno