Ostali sportovi

Biciklisti “Rotacija – SPIN” nastavljaju sa dobrim rezultatima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Biciklisti “Rotacija – SPIN” nastavljaju sa dobrim rezultatima – “Naši biciklisti nastavljaju sa dobrim vožnjama, a jučer su u Banja Luci vozili Granfondo GILLES & CARCERONI gdje je naš najbolji biciklista Karić Vedad pobjedio utrku u “Seniorskoj” konkurenciji, a Eldin Šarić završio na jako dobrom trećem mjestu u kategoriji “Master A”.

Utrka je vožena ulicama Banja Luke u dužini od 70 kilometara po jako lijepom vremenu i bila je otvorenog karaktera što znači da su na startu bili vozači iz susjednih zemalja, međutim mi smo uspjeli da se izborimo za postolja što nam daje moral za sljedeće utrke jer je naša forma u kontantnom porastu.” stoji u izjavi kluba. Vrijedi napomenuti da je utrka bodovana i za Premier ligu BiH, pa je Eldin u svojoj kategoriji uzeo maksimalan broj bodova obzirom da su ispred njega bili plasirani vozači iz Slovenije koji se ne boduju za ligu BiH.

Slijedi sedmica pauze od takmičenja pa ponovo ulaze u takmičarski period od 1. maja gdje ih očekuju razne utrke kako u Bosni tako i u Hrvatskoj.

Po ovom do sada možemo naslutiti da ipak ulazimo u svjetliji period u našem gradu po pitanju biciklizma i mi im dajemo punu podršku jer naš grad zaslužuje da ima takav jedan klub koji će ujedno raditi na samoj promociji grada gdje god da se pojave na startu.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno