Info

“BH vozom” na svjetsko prvenstvo u skokovima u Mostaru – Red Bull Cliff Diving

Željeznice FBiH će uvesti u saobraćaj poseban „BH voz“ na relaciji Sarajevo–Mostar– Sarajevo dana 16.09.2017. godine povodom organizovanja Red Bull Cliff Diving – svjetsko prvenstvo u skokovima u Mostaru. Organizator je „Red Bul“.

Polazak voza, bez usputnih zadržavanja, iz Sarajeva je u 09:53, dolazak u Mostar u 11:52 sati. Povratak iz Mostara je u 17:12, a dolazak u Sarajevo u 19:17 sati.
Program Svjetskog prvenstva Red Bull Cliff Diving u Mostaru počinje u 13:00 i završava oko 15:45 sati. Ulaz za gledaoce u Mostaru je besplatan.

Putnička blagajna u stanici Sarajevo, ispostavljaće povratne prijevozne karte za ovaj voz. Cijena povratne karte sa rezervacijom za odraslu osobu iznosi 19,40 KM, a za djecu od 4 do 12 godina cijena povratne karte je 13,00 KM. Djeca do navršene 4 godine prevoze se besplatno, ukoliko ne zahtijevaju posebno sjedište.

U cilju popularizacije ovog značajnog sportskog događaja, organizator je ponudio posebne pogodnosti i dodatne popuste za porodična putovanja, tako da roditelji (ili dvije odrasle osobe) sa dvoje djece uzrasta od 4 do 12 godina, povratnu kartu mogu kupiti za 42,80 KM.
Broj karata je ograničen, pa molimo zainteresovane putnike da blagovremeno kupe karte.

Željeznice FBiH još jednom potvrđuju svoju opredjeljenost da aktivno učestvuju u promociji sportskih i kulturnih događaja.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem

PRETPLATITE SE NA BOSNIA VIDEO YOUTUBE KANAL KLIKOM NA: