Biznis

BH Telecom, Samsung i Dino Merlin u novoj priči – Uskoro brojna iznenađenja za publiku

 Dok s nestrpljenjem iščekujemo objavljivanje novog albuma Dine Merlina, prvog nakon „Hotela Nacional“ iz 2014. godine, u narednim danima i mjesecima nas očekuju brojne novosti od ovog našeg najpoznatijeg kantautora.

Dino je danas posjetio BH Telecom gdje se sreo sa generalnim direktorom BH Telecoma, Sedinom Kahrimanom i Esmerom Ćosićem, Key Account Managerom Samsunga, a čime je ozvaničen početak saradnje sa ovim kompanijama na novi projektima koje će uskoro ponuditi javnosti.

Nakon objavljivanja singla „Mi“ sa predstojećeg novog albuma, Dino Merlin se pojavljuje i u novom spotu BH Telecoma za uslugu Moja TV. Za kreativni koncept i produkciju video spota je bio zadužen kreativni tim sarajevske agencije Fabrika na čelu sa Bojanom Hadžihalilovićem, a u glavnim ulogama se pojavljuju Dino i Zenit Đozić-Zena.

Dino Merlin nije krio zadovoljstvo urađenim poslom i istakao je kako je bilo odlično iskustvo snimati spot za BH Telecom sa Zenom i Fabrikom jer su svi imali iskren pristup i želju da urade najbolje. „Veliko mi je zadovoljstvo biti dio familije BH Telecoma i Samsunga. Već šest godina radim na novom projektu, predano i teško, ali sa rezultatima. Pjesme su spremne, a izazov je pričati nove priče jer svaka je zima duga bez pjesama i priča. Mi spremamo jedan veliki projekat zajedno kako bi bili most do proljeća i dostavili nadu, utjehu i lijepu pjesmu za sve nas“, izjavio je Dino Merlin.

Generalni direktor BH Telecoma, Sedin Kahriman, je rekao da je sretan zbog saradnje i partnerstva tri velika brenda, BH Telecoma, Samsunga i Dine Merlina. „Izuzetno mi je zadovoljstvo što će, uprkos teškim i izazovnim vremenima u kojima se nalazimo, ovakav vid saradnje doprinijeti da se svim građanima BiH i našim korisnicima vrati nada u bolje sutra i bolje vrijeme za koje vjerujemo da dolazi. Saradnjom sa našom zvijezdom Dinom Merlinom, mi našim korisnicima pripremamo brojna iznenađenja. Uradili smo poseban promotivni spot, a najavljujemo i jedno posebno iznenađenje koje uskoro očekuje sve korisnike usluge Moja TV“, rekao je Kahriman.

Zadovoljstvo saradnjom najboljih sa najboljim iskazao je i Esmer Ćosić, Key Account Manager Samsunga, te dodao kako se nada da će zajedno ispričati uspješnu priču i ostvariti uspješan projekat koji će biti dobro prihvaćen kod korisnika.

Novi spot se može pogledati ovdje:

BH Telecom d.d. Sarajevo

Moja priča                                                

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem