Odbojka

Bh. odbojkašice uz neizostavnu podršku Grada Zenica odlaze na EP u Italiju

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović prisustvovao je danas ispraćaju ženske seniorske odbojkaške reprezentacije na Evropsko prvenstvo koje će se igrati u Italiji, a ovom prilikom obratio se i selektor Stevan Ljubičić koji se još jednom zahvalio na neizostavnoj podršci i Gradskoj upravi Zenica na čelu sa gradonačelnikom.

Gradonačelnik Kasumović, obraćajući se prisutnima, poručio je kako je Zenica grad sporta i da je odbojkaška reprezentacija bitna kao i svaka druga koja nosi grb BiH na dresu zbog čega su im pružili podršku u pripremama.

“Nadam se da im je boravak u Zenici bio dobar i želim da sa lijepim uspomenama odu iz Zenice, ali i ostvare dosta međunarodnog podviga za BiH. Nadamo se da će donijeti medalje i da ćemo se ponovo okupiti ovdje da slavimo. Bit ćemo tu da pomognemo kao i druge sportove jer svi dolaze u Zenicu, a mi smo dobri domaćini”, kazao je gradonačelnik Kasumović.

Izabranice selektora Ljubičića najprije će u Estoniji odigrati dvije pripremne utakmice, a nakon čega će se uputiti u Italiju gdje po drugi put učestvuju na Evropskom prvenstvu u odbojci.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno