Košarka

BH košarkaši od sinoć na Ilidži

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Muška košarkaka reprezentacija Bosne i Hercegovine okupit će se na Ilidži, pred početak priprema za nastup na evropskom prvenstvu, koje će se od 5. do 20. septembra održati u  Zagrebu, Berlinu, Rigi, Montpellieru i Lilleu.

Selektor Duško Ivanović neće moći da računa na kapitena  i najboljeg bh. košarkaša Mirzu Teletovića, koji je na današnjoj pres-konferniciji saopštio da će propustiti EP.  

Uz Teletovića na EP-u neće nastupiti ni naš drugi NBA igrač Jusuf Nurkić, a pored toga pod upitnikom je Nihad Đedović, koji je prije nekoliko mjeseci dobio njemački pasoš.

Reprezentativci BiH okupit će se večeras do 20.00 sati u hotelu Crystal na Ilidži.

Na spiisku selekotra Ivanovića se sljedeći igrači:
 
Nemanja Gordić, Muhamed Pašalić, Alex Renfroe, Nihad Đedović, Marko Šutalo, Dalibor Peršić, Adin Vrabac, Marko Jošilo, Nedim Buza,  Minja Milošević, Miroslav Todić, Stefan Glogovac, Elmedin Kikanović, Draško Albijanić i Andrija Stipanović.

Tokom priprema selekcija BiH će odigrati veliki broj prijateljskih utakmica i učestvovati na  turnirima u Grčkoj, Turskoj i  Hrvatskoj.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno