Oglasi

BFM zapošljava: Stručni saradnik za obračun plaće

Podijeli ovu vijest:

Prevent grupacija se strateški diversificirala značajnim prisustvom u industriji mode, obuće i odjeće u kojoj je prepoznala potencijal rasta i sinergijske učinke kroz vertikalnu integraciju. Divizija Mode predstavlja konsolidaciju proizvoda i usluga sa dodanom vrijednošću koje kompanije pružaju svojim kupcima, sa pristupom kreiranja različitog proizvodnog miksa u okviru modne divizije Prevent grupe. Ako ste u potrazi za izazovima, težite usavršavanju, uporni ste, odgovorni i želite biti dio našeg tima, pridružite nam se. Za BFM d.o.o. Zenica tražimo proaktivnu i motivisanu osobu za poziciju:

Stručni saradnik za obračun plaće (m/ž)
Mjesto rada: Zenica

Stručni saradnik za obračun plaće adekvatno i ažurno obavlja poslova iz oblasti Obračuna plaća i drugih primanja i naknada zaposlenih, Obračun poreza i pripremu izvještaje, mjesečne i periodične (M4-obr., i sl). Brine se o zaposlenicima i doprinosi angažmanu i motivaciji grupa i timova zaposlenika kroz sistematičan i sveobuhvatan model rada a što je obuhvaćeno strategijom i vrijednostima organizacije i Divizije mode. Operativno provođenje poslova iz finansijskog domena, te saradnja sa bankama, upravnim i drugim organima.
Propisi iz oblasti platnog prometa, propisi iz oblasti obračuna plaće, propisi doprinosa i poreza, propisi blagajničkog poslovanja, izrada svih vrsta izvještaja iz oblasti primanja uposlenika i prisustva/odsustva uposlenika na poslu te praćenje zakona i propisa iz oblasti finansijskog poslovanja su u opisu odgovornosti ovog radnih mjesta.

Opći uslovi i potrebne vještine:
VII. stepen stručne spreme (VSS) ili II. ciklus visokog obrazovanja (master, 300 ECTS bodova), studij ekonomije
Minimalno 2 godine iskustva na istim ili sličnim poslovima
Poželjno poznavanje engleskog jezika
Dobre komunikacijske vještine, povjerljivost i pouzdanost
Dinamičnost, fleksibilnost i otvorenost promjenama (spremnost na kontinuirano usavršavanje)
Proaktivnost u obavljanju poslova i rješavanju problema
Položen vozački ispit B kategorije- aktivan vozač.
Nudimo:
• Rad u modernom i prijatnom okruženju;
• Zanimljiv, dinamičan i kreativan posao;
• Mogućnost profesionalnog i ličnog razvoja.

Ako vam je radno mjesto interesantno i prepoznajete se u opisanom profilu, pošaljite nam vašu prijavu interesovanja i biografiju na adresu [email protected]. Oglas ostaje otvoren sedam dana od dana objavljivanja, ili do popunjavanja pozicija.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno