Biznis

Besplatno gledajte polufinalne i finalne utakmice SP Rusija na mobitelima ili tabletima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Besplatno gledajte polufinalne i finalne utakmice SP Rusija na mobitelima ili tabletima – Svi korisnici usluga BH Telecoma koji žele polufinalne i finalne utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva na BHT1 kanalu pratiti putem interneta, na svojim mobitelima, laptopima ili tabletima, imaće tu mogućnost, i to besplatno, bilo gdje na području BiH.

BH Telecom će svim svojim korisnicima omogućiti  besplatan pristup i korištenje Moja webTV usluge tokom trajanja ovih utakmica, bez obzira da li internetu pristupaju putem fiksne ili mobilne mreže BH Telecoma.

Za praćenje utakmica potrebno je na portalu BH Telecoma: www.bhtelecom.ba/webtv.html, bez prijave i bilo kakvih dodatnih koraka, kliknuti na BHT1 kanal i stream će se pokrenuti ili

korisnik može skinuti Moja webTV aplikaciju na svoj smart uređaj, kliknuti na BHT1 kanal i stream će se pokrenuti.

Besplatna Moja WebTV usluga podrazumijeva besplatan pristup i streaming kanala BHT1 za vrijeme trajanja polufinalnih i finalnih utakmica SP Rusija 2018, koje će se odigrati u periodu od 10.07. do 15.07.2018.godine.

BH Telecom. Moja priča.

 Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno