Zenica

Besplatno antigensko testiranje i za utakmicu BiH – Ukrajina

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Besplatno antigensko testiranje i za utakmicu BiH – Ukrajina- Fudbalski savez Bosne i Hercegovine ponovo je osigurao besplatno antigensko testiranje na koronavirus i za utakmicu A reprezentacije BiH protiv Ukrajine.

Antigensko testiranje će se vršiti na dan utakmice sa (16. novembra 2021. godine) u periodu od 8.30 do 14.30 sati na platou ispred hotela Internacional, iza sjeverne tribine stadiona Bilino polje.

– Da biste se testirali obavezno je da pokažete ulaznicu za utakmicu Bosna i Hercegovina -Ukrajina – saopćeno je iz FSBiH.

U tri trijažna šatora nalazit će se ukupno 18 punktova za brzo antigensko testiranje.

Brzo antigensko testiranje nije obavezno za gledaoce koji već imaju sopstveni negativan antigenski test (ne stariji od 48 sati) ili PCR test na COVID (ne stariji od 72 sata) ili potvrdu o prebolovanom COVID-u (ne stariju od šest mjeseci) ili potvrdu o završenoj vakcinaciji.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno