Zenica

Besplatni kursevi njemačkog u Zenici

Dodjela certifikata polaznicima LPR kursa
Dodjela certifikata polaznicima LPR kursa
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Besplatni kursevi njemačkog u Zenici – Centar za lični i profesionalni razvoj već treću godinu za redom djeluje na području cijele Bosne i
Hercegovine sprovodeći projekat pružanja besplatnih edukacija socijalno ugroženim građanima kao i svim građanima koji žele pohađati naše edukacije.

Na području Zenice uspješno djelujemo već drugu godinu te smo na kursevima engleskog jezika edukovali oko 100 polaznika dok su 4 grupe polaznika još uvijek u procesu edukacije.

Nedavno se ukazala potreba i interesovanje građana Zenice za kursevima njemačkog jezika. Naš Centar uz veliku pomoć i podršku koordinatorice projekta Udruženja “Pomoć – pravda – posredovanje” Amre Halimić Cogo iz Zenice, u toku mjeseca juna pokreće kurseve njemačkog jezika.

Kursevi su besplatni za socijalno ugrožena lica dok svi ostali građani mogu pohađati nastavu uz mjesečnu participaciju u iznosu od 27 km.
Uz Menschen program za učenje njemačkog jezika našim polaznicima omogućavamo izvrsnu pripremu za međunarodna certificiranja (Goethe ili OSD).

Pozivamo sve građane Zenice i okoline koji se nisu prethodno prijavili na naš kurs a žele pohađati nastavu da se prijave putem prijavnog obrasca za njemački jezik na našoj web stranici www.centarlpr.com .

Svi prijavljeni polaznici će biti kontaktirani putem e-maila koji navedu na prijavi i pozvani na informativni sastanak koji će biti održan u Zenici a prilikom kojeg će se formirati grupe i utvrditi termini i dinamika održavanja nastave. Dobro nam došli!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno