Info

Besplatne radionice engleskog jezika u Centru za mlade Zenica

Besplatne radionice engleskog jezika u Centru za mlade Zenica – U sklopu projekta „Zenica YOUth is BUZZing“, Omladinsko udruženje REaktiv raspisuje javni poziv za učešće na radionicama engleskog jezika. Učenje stranog jezika mladima je uvijek zanimljiva aktivnost, posebno ako žele da savladaju osnove jezika kroz interaktvine radionice.

Imaš između 15 i 25 godina?

Živiš na području grada Zenice?

Želiš da savladaš osnove engleskog jezika, a do sada nisi imao priliku?

Prijavi se onda putem sljedećeg linka:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfHii3SNPsA3mMyjHpZstl6FlIU2NQg5s3eWH6z5BvcNrYaxA/viewform

Radionice su BESPLATNOG karaktera i namijenjene su mladima koji do sada nisu imali priliku da uče engleski jezik. Radionice nisu klasičan kurs, nego prilagođene interaktivne radionice na kojima se izučavaju određene tematske cjeline.

Radionice će se održavati 17.10.2020. godine sa početkom u 11.00 sati, u Centru za mlade Zenica, Jalijski put 5.

Napomena: Broj učesnika je limitiran (najviše 10 učesnika). Radionici će moći prisustvovati prvih deset koji se prijave u najkraćem roku. Na radionicu nije potrebno ponijeti ništa osim entuzijazma i dobre volje!

Projekat se realizuje zahvaljujući podršci programa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI), koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem