Ostali sportovi

Besplatan upis i poklon majica u TKD Akademiji JALE Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sa početkom škole naša akademija je počela sa redovnih obaveznim treninzima i narednih mjesec dana vršimo upis naših malih Zeničana i to besplatno izjavio je direktor i trener akademije Jasmin Mujanović JALE.

Ako ste željni dobrog i lijepog druženja, novih prijatelja, vrhunskih rezultata, mi smo pravo mjesto za vas. Dođite i trenirajte sa najboljima, 4 vrhunska licencirana trenera sa preko 80 redovnih učenika u Akademiji.

Naša Akademija djeluje pedagoški, moralno i disciplinovano na sve naše sportiste što nas razlikuje u odnosu na ostale klubove.

Naša Akademija djeluje 21 godinu i samim tim smo stekli veliko iskustvo u radu sa djecom.

Nalazimo se u obdaništu “Lastavica” na Bilimišću u školi Islamsko pedagoškog fakulteta, svakim radnim danom od 18:30 do 21:30h ili nas možete kontaktirati putem FB stranice Taekwondo Akademija Jale Zenica. Upis važi za djecu od 4+.

U zdravom tijelu je zdrav duh… Dobro nam došli! Trenirajte sa najboljima i uvjerite se.

Za sve one koji se upišu u septembru i oktobru mjesecu poklon klupska majica.

Kontakt mobitel: 061 153 321 trener JALEStrogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno