Zabava

Beral music: Koncert Zdravko Čolić – Arena Zenica 9. novembar

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Beral music: Koncert Zdravko Čolić – Arena Zenica 9. novembar – Nakon 7 godina najveća regionalna zvijezda Zdravko Čolić održaće svoj veliki solistički koncert 09.11.2019 . u Areni Zenica Nakon 7 godina i 2 velika uspješna koncerta u Zenici ponovo će zeničku publiku uveseljavati velikim hitovima iz višedecenijske karijere.

Koncerti Zdravka Čolića su jedinstveni po posebnim emocijama koje zajedno s Čolom stvara publika iz svih generacija.Legendarni Čola svojim velikim i neprolaznim hitovima ostavlja trajni pečat na višeganeracijsku publiku.

Rasprodanim koncertima od Australije do Amerike gdje se trenutno nalazi na turneji ,svjedoči jednom vremenu kvalitetne muzike koje danas sve manje ima na našim prostorima.Legendarni Čola prirediće kao i uvijek do sada veličanstvrnu noć za pamćenje zeničkoj publici,sa onim istim mladalačkim žarom i energijom koja ga pokreće kada je njegova publika u pitanju.

Čola će na turneji “Ovo malo sreće “uz pjesme sa svoga zadnjeg albuma koji će prvi put pjevati pred zeničkom publikom ,pjevati i njegove nezaboravne najveće hitove.
Zdravko Čolić je prepoznatljiv izvođač po svojoj velikoj energiji i želji da se što duže druži uz svoju publiku ,te tako njegovi koncerti traju mnogo duže od prosjeka -neko bi nekad rekao da on održi 2 koncerta u jednom.Kako i ne bi kad hitova ima za više dana a ne sati.

Organizaciju kao i do sada potpisuje agencija Beral music koja je i do sada organizovala veliki broj koncerata u zeničkoj areni.

Sve info oko koncerta, i početka prodaje ulaznica možete pratiti na zvaničnoj FB stranici događaja https://www.facebook.com/events/667841233704782/ i Beral musica https://www.facebook.com/BeralMusic/



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno